Asukassivut

Alla viesti palvelun toimittajalta!!

Hei,

Taloyhtiönne sähköinen palvelukanava on jälleen käytettävissä.

Olemme tehneet kaikkemme yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa selvittääksemme kansainvälisten verkkorikollisten tekemää tietomurtoa ja saadaksemme Taloyhtio.Info-palvelun entistä tietoturvallisempana käyttöönne. Palvelu on nyt saatu pystyyn uudessa puhtaassa palvelinympäristössä ja toimii jälleen normaalisti.

Tietomurron tutkinta jatkuu edelleen yhteistyössä suomalaisten viranomaisten kanssa. Noudatamme heidän antamiaan ohjeita. Tiedossamme ei ole, että käyttäjätiedot olisivat joutuneet ulkopuolisten haltuun.

Varotoimenpiteenä kaikkien käyttäjien salasanat on kuitenkin nollattu palvelussa. Voit tilata uuden salasanan itsellesi osoitteessa https://secure.taloyhtio.info, josta myös kirjautuminen toistaiseksi tapahtuu. Jos käyttäjätunnuksesi on unohtunut (useimmiten käyttäjätunnus on sähköpostiosoite), voit tiedustella sitä osoitteesta asiakaspalvelu@taloyhtio.info.

Pahoittelemme tietomurron teille aiheuttamaa käyttökatkosta ja harmia. Iloksemme voimme kuitenkin vihdoin ilmoittaa palvelun olevan jälleen käytössänne entistä turvallisempana.

Toivotamme oikein hyvää kevättä ja pääsiäistä!

Terveisin,
Taloyhtio.Info

Aäl käytä näitä kenttiä vielä vaan yllä olevaa linkkiä!!


HUOM! Asunto Oy ToijalanHymyn osakaskäyttäjätunnus on: ToijalanHymy osakas

Kirjaudu sisään palveluun

Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Unohtuiko käyttäjätunnus? Tiedustele unohtunutta käyttäjätunnusta tästä